Erceg-010 copya.jpg

O nama

Nalazimo se u malom turističkom mjestu Ražanj, uvala Stivašnica u blizini šibenske Rogoznice i poznate marine Frapa. Ovo prekrasno mjesto duge turističke tradicije iskoristilo je prednost lijepe obale, čistog mora i stjenovitih plaža pa ga odabiru gosti željni mira .Ovdje se zaista možete odmoriti i uživati u mediteranskom ugođaju i večernjim šetnjama.

Ako se pak zaželite gradske vreve, 15 kilometara od mjesta nalazi se grad Primošten gdje disko klub Aurora nudi dobru zabavu i provod.

Također 15 km južnije nalazi se prekrasni grad Trogir koji je pod zaštitom UNESCO-a. Tu ćete cijelo ljeto naći događanja za zabavu i odmor.

Posjetite nas i uvjerite se u još mnoge pogodnosti, a mi ćemo se potruditi da Vam boravak bude što ljepši i ugodniji..

Trogir se nalazi u blizini Erceg apartmana

Trogir se nalazi u blizini Erceg apartmana

Prekrasni Primošten je udaljen 15km od smještaja

Prekrasni Primošten je udaljen 15km od smještaja

Erceg-051.jpg

Tradicionalno Ražanj je bio manje ribarsko naselje, a početkom 70ih godina 20. stoljeća započinje gradnja vikendica i objekata turističke namjene, te tako postaje mjesto.

Ražanj danas broji oko 180 stanovnika. Uz obalu izgrađen je velik broj obiteljskih kuća čija je glavna namjena uglavnom ljetna vikendica. S obzirom da je udaljen od glavne prometnice i zaštićen brdima, Ražanj je zadržao svoju tihu dalmatinsku atmosferu. Nedavno je uređena mjesna riva, s označenim pristaništima, ulazima u more i šetnicom.

Ražanj svoju turističku popularnost može pripisati ugođaju relativno mirne sredine, uz brojne molove, plažu, okolne šetnice i očuvanu prirodu.

Rogoznica by night

Rogoznica by night

Erceg-006a.jpg